Villaägarna i Västra Mälardalen | Villaägarna
PixelImage
På denna sida ansvarar föreningen för innehållet om det är en samfällighetsförening. Är det en lokal villaägarförening som är ansluten till Villaägarna ansvarar Villaägarnas Riksförbund för innehållet.

Villaägarna i Västra Mälardalen

 

 

 

 

 

 

Föreningen har träffat ett företagsavtal med Granngården i Arboga. Om du kopplar ihop ditt medlemsskap med Granngården så delar vi lika många poäng som du själv får. Om du inte är med i Granngårdens kundklubb så blir du det enkelt genom att ansöka på hemsidan (granngarden.se) eller i någon av Granngårdens butiker. Medlemsskap i kundklubben är ett krav för att det skall fungera.

Koppla ihop dina medlemsskap genom att ringa 0771-22 24 44 eller maila kundtjanst@granngarden.se (enklast). Uppge ditt personnummer och anmäl att du vill koppla ditt medlemsskap i Granngården till Villaägarna i Västra Mälardalen. Detta görs bara en gång. Du kan sedan handla i Granngårdens butiker i hela landet.

Förutom alla de förmåner du har som medlem i kundklubben kommer Granngården i Arboga att anordna arrangemang för medlemmar i Villaägarna i Västra Mälardalen.