Villaägarna i Lindesbergs Kommun | Villaägarna
PixelImage
På denna sida ansvarar föreningen för innehållet om det är en samfällighetsförening. Är det en lokal villaägarförening som är ansluten till Villaägarna ansvarar Villaägarnas Riksförbund för innehållet.

Villaägarna i Lindesbergs Kommun

Två nya medlemsaktiviteter efter semesteruppehållet.

Lördag 18/8 ordnar vi med en bussresa shopping alt Skansen- Grönalundbesök i Stockholm. Vi räknar med att åka vid 7 tiden från Guldsmedshyttan med påstigning efter vägen genom kommunen mot Fellingsbro. Kostnad 100:- för vuxna och 50:- för barn. Anmälan sker till villaagarnalindesberg@gmail.com senast 1/8. Ytterligare information kommer i samband med anmälan.

Söndag 2/9 genomför vi en trädbeskärningskurs tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan. Kostnad för medlemmar 250:- icke medlemmar 500:-. Kursen hålls i Fellingsbro. Anmälan sker till Studieförbundet Vuxenskolan på deras hemsida https://www.sv.se/avdelningar/sv-orebro-lan/kurser/tradbeskarningskurs--34877/. Begränsat antal platser.

 

Nu drar vi igång våren 2018 medlemsaktiviteter!

Onsdagen den 16/5 träffas vi på Lindedagen mellan 16-20.00. Besök oss och delta i tävling samt erhåll en liten gåva att hålla i handen. Vi har en tipstävling tillsammans med Storå Rör och Linde Energi med fina priser. Tipskuponerna finns i vår monter.

Måndag 28/5 kl 18.00 träffas vi på den årliga trädgårdskvällen hos Katrinebergs Handelsträdgård i Frövi. Förutom rabatt på blommor under kvällen har vi en tävling samt som vanligt utlottning av blommor till ett värde av 3000:-. Vi bjuder också på kaffe.

Måndag 11/6 går familjekvällen av stapeln på Äventyrsgolfen i Lindsberg. Förutom gratis minigolf, så bjuder vi på kaffe o grillad korv. Glass till barnen.

Hösten program:
Fred 21/9 Lindemarken
Fred 19/10 Familjebowling
Ev Julmarknadsaktivitet el utflykt till Skansen för barnfamiljer
Vi återkommer med mer information om höstens aktiviteter.

Välkomna Styrelsen!


 

 

 


 

 


                   

  • Nyhetsbrev september 2016 2016-09-15
    Det har hänt och händer mycket spännande i vår förening. Läs vårt nyhetsbrev så förstår ni.