PixelImage
På denna sida ansvarar lokalföreningen för innehållet.

Nytt år med nummer 2018 i kalendern

uppdaterat 2018-05-17
Glad påsk 2018

** Bussen har varit i Tällberg och vi hoppas att deltagarna varit nöjda med utflykten**

Nyhetsbrev 2018:1

Trädgårdsresa 12 maj

Länken öppnas i nytt fönster

Ett mycket bra erbjudande är detta från Länsförsäkringar Fastighetsförmedling för som förlängts hela 2018

Glöm inte att logga in på Min sida och kontrollera om uppgifterna stämmer
gällande e-post adess bl. a.

 

 Grannsamverkan
Det behövs ständigt denna påminnelse om vad som kan hända och hur snabbt det kan klaras upp tack vare samverkan och engagemang. Klicka på bilden för mer info.

Som förut presentkort vid nyteckning av medlem från denna hemsida vilket från och med idag görs enklast genom att klicka i den stora rutan överst i H kolumn eller från "Ny medlem" i V kolumn på Facebooksidan.

Vi söker fler ledamöter till oss här på N Kyrkogatan som arbetar med att hålla igång och ihop föreningen.  Behovet av kreativitet och ideer ökar. 
Vi möts varannan månad någon timme på kvällen och dessemellan funderar vi på vad våra ca 2900 medlemmar vill ha hjälp med.  Ibland hör någon av sig.

Intresserade medlemmar hör av sig till vår ordförande Wille Osterman om ni vill komma och kolla vad vi sysslar med. Tel 070-6405092 eller via e-post wille.osterman@gmail.com
Nästa möte är den 15 maj med början kl 18:00l

Vi vill även har förslag från er medlemmar om vad styrelsen ska arbeta med 2018. Ta chansen! Bland de som skickat in förslag drar vi en vinnare per kvartal som får 2 lotter.   Skicka gärna förslag till villa.karlstad@gmail.com

Boka släpkärra med huv

hos Stuvbutiken på Våxnäs på telefon 054 18 11 97.

och Släpkärra med gallergrindar

hos vår andra uthyrare som har bytt namn till CERTEGO AB med tel nr 054-19 55 50.

Vårt telefonnummer är 070-831 88 85 med e-postadress är som förut villa.karlstad@gmail.com.


Vårarbete i trädgården och kontroll av underhåll

Det är dags att planera för underhållsarbete och få god hjälp hjälp av de dokument som vi tillhandahåller för våra medlemmar. Klicka på bilden.  Vi kan alltid diskutera behovet av olika aktiviteter på Facebook.   Dränering, rensa hängrännor t ex.

Ett bra argument för att bli medlem i Villaägarna i Karlstad är:
- vid oenighet om byggarbetet - ring Villaägarnas jurister - gratis för medlemmar. Fråga om nästan vad som helst.
Ni kan också höra av er till oss här lokalt - Vi har kompetens inom fastighetsområdet.

Använd medlemskapet som egen "byggfelsförsäkring" för 395:-/år, vid nyteckning, för entreprenader av alla de slag. Medlemmar får gratis råd om ByggJuridik&Teknik

Anmäl Er här på vår hemsida får Du/ni dessutom ett presentkort.  Vaddå presentkort?  Jo ett med 300:- hos CentrumKarlstad och ca 130 butiker att välja från.!


gallerkärraTäckt kärra       villakortet
Vi här i Karlstads kommun, med ca 3000 medlemmar, är en av åtta lokalavdelningar i Värmland som tillhör Villaägarnas riksförbund. Villaägarna erbjuder kostnadsfri rådgivning inom juridik, byggteknik, boendeekonomi, energi mm. Se det som en extra villa- och "byggfelsförsäkring" för 405:- per år när ni skall bygga om/till, kanske ett  Attefallshus - eller om något annat skulle hända med ditt boende och Du behöver hjälp vid kontakter med olika myndigheter eller vid problem med tolkning av resultatet av olika byggentreprenader.

Vårt avgiftsfria Villakortet, MasterCard, ger 1% rabatt på allt Du betalar med det och där finns även många företagsrabatter.

Vid funderingar före, under och efter byggandet titta i denna länk för stora å små entreprenader Garanterat - Renoverat.  Mycke' hjälp att få för våra medlemmar.....till och med en kollektiv skadeförsäkring upp till 500 000:- efter komplettering av grundskyddet.

"Mindre" byggentreprenörer kan utnyttja medlemskapets kostnadsfria rådgivning till "enkel" byggfelsförsäkring genom att ge beställaren ett medlemskap (om de inte redan är det) - kolla här hur Du/ni gör

Information kan även finnas under knappen Nyheter och övriga upplysningar läggs kontinuerligt in under fliken Informationsmaterial