Villaägarna i Avesta | Villaägarna
PixelImage
På denna sida ansvarar föreningen för innehållet om det är en samfällighetsförening. Är det en lokal villaägarförening som är ansluten till Villaägarna ansvarar Villaägarnas Riksförbund för innehållet.

Villaägarna i Avesta

Villaföreningen i Avesta 

 

URSÄKTA RÖRAN...

men Villaägarna i Avestas Hemsida kommer inom den närmaste tiden att gås igenom. Äldre material rensas bort. Vi strävar efter att sidan i framtiden ska innehålla mer intressant och framförallt aktuell information.

Styrelsen 

 

Medlemskontakt

Var snäll och meddela oss din e-postadress. Den är VIKTIG!

Skicka den snarast till: villaavesta@outlook.com

 

Har du något på hjärtat?

Vi i styrelsen vill gärna att du hör av dig till någon av oss och berättar vad du tycker att vi borde ta upp - göra en bra temakväll, ta in föreläsare, sätta ihop cirkelkurs eller något annat.

Som medlem är du välkommen att vara med och engagera dig i föreningens arbete, kontakta oss på villaavesta@outlook.se och anmäl ditt intresse. Vi ser fram emot ditt mail!

  • VM Maskinuthyrning 2018-03-08
    En nyhet för i år är att VM Maskinuthyrning, i Avesta kommer att ge föreningens medlemmar rabatterade hyreskostnader på sina hyresmaskiner. Adress: Industrigatan 6     Vi hoppas snart kunna presentera en lista på vilka maskiner som finns...