PixelImage
På denna sida ansvarar lokalföreningen för innehållet.

Hallsbergs Villaägareförening

 

Trevligt att du som medlem i Hallsbergs Villaägarförening har hittat till vår hemsida. Här kan du kontakta Villaägarna för att få hjälp och svar på frågor som rör vårt verksamhetsområde.

Medlemsförmåner

På Villaägarnas centrala hemsida finner du bland annat förmånliga medlemsrabatter.

Vi har våra egna lokala förmånsrabatter som ständigt uppdateras så gör regelbunda besök på förmånssidan.

 


Släpkärra   

Villaägarföreningens släpkärra finns hos Bildelsnetto AB, Tegelgatan 1, Hallsberg, tel. 0582-15140. Öppettider vard. 08.00 - 18.00, lörd 10.00 - 13.00.
De första 3-timmarna kostar endast 20:- och därefter 100:-/dygn. Helgbokning lördag 13.00 - måndag 08.00 kostar 150:-.
OBS Håll tiden vid återlämnandet. Kärran ska återlämnas hel och ren.
Medtag medlemskortet.
Vid fel och frågor angående släpkärran ring ordförande Lennart Svensson tel. 0582-128 30. Om Du själv behöver ett nytt stödhjul kostar det under 200 kr på Biltema.
Vår släpkärra är en eftertraktad medlemsförmån och mycket utlånad. Vi i styrelsen är dock besvikna på de som lånar kärran och lämnar tillbaka den ostädad och i vissa fall trasig. I år har vi reparerat den för över 4 000 kr plus besiktning och ytterligare ett nytt stödhjul.
Jag vädjar till alla som vet med sig att de skadat kärran att höra av sig till oss i styrelsen för att reda ut vad som hänt. Det är inte skoj att gång på gång få höra att den är trasig och saknar stödhjul.
Kom ihåg att alltid kolla belysning och att stödhjulet är upppskruvat och upphissat i sitt översta läge när ni hämtar den. Vid återlämnandet skall den vara städad och hel.

 

släpkärra