PixelImage
På denna sida ansvarar föreningen för innehållet om det är en samfällighetsförening. Är det en lokal villaägarförening som är ansluten till Villaägarna ansvarar Villaägarnas Riksförbund för innehållet. Ansvarig utgivare: Gunnar Jansson.

Villaägarna Nynäshamn

 

Vi är självklart glada att så många använder släpen men det finns några saker som är viktiga att tänka på

1. Hämta släpet! Om du kommer på att du inte behöver släpet måste du boka av snarast. Ibland är det kö för att låna.

2.Hämta och framförall LÄMNA i tid!

  * Bara för att tiden efter dig var ledig när du bokade så kan det komma ny bokningar under tiden du har släpet. VI bokar i realtid!

3. Tala OM om något gått sönder eller inträffat under ditt lån

 ------------------------------------------------------------------------------

 

Årsmötet 2018 avhölls den 25 mars klockan 17.00 i Folkets hus och samlade ca 70 personer. Den "nygamla" styrelsen består nu av Peter Östergren, Rolf Lindqvist, Rolf Qviberg, Ove Karlsson och Hans Holmberg.

Kurt Nyberg valdes att leda mötet och Ove Karlsson valdes som sekreterare.

Det unikt stora intresset för att delta i föreningslivet gjorde att vi fått en stadgeändring som tillåter styrelsen att endast vara ordförande plus 3-5 ledamöter. (Hoppas självklart att den som läser detta förstår ironin.)

Efter årsmötet fick lära oss hur man skaffar solenergi, vad man ska tänka på vad det kostar och hur fort man kan tjäna in pengarna. Det ser onekligen ut att vara en lönsam affär om det finns en bra takyta i lämpligt solläge.

Kvällen avslutades med smörgåstårta och kaffe och det sedvanliga lotteriet.

 

 

 Materielutlåningen

 

Boka materiel ur vår materielpool. Bokning görs som tidigare under rubriken ”Utlåning av material”. Hämtning och lämning av materiel görs i samråd med materialförvaltaren som kommer att kontakta dig efter att bokning gjorts.

Glöm inte att vara ute i god tid med din beställning 

Släputlåningen har sin egen rutin och fungerar som tidigare.

 

Du vet väl att du får låna släp GRATIS i 3 timmar!

Om du lånar ett släp i 2 timmar så har du tjänat in hela medlemsavgiften och lite till!

 

Vi har 2 gallersläp och ett täckt släp

 

 

Vi i styrelsen är mycket glada över alla nya medlemmar som tillkommit de senaste månaderna. Vi hoppas naturligtvis att ni ska ha nytta av ert medlemskap och utnyttja all de förmåner som vi har i Nynäshamn.