På denna sida ansvarar föreningen för innehållet om det är en samfällighetsförening. Är det en lokal villaägarförening som är ansluten till Villaägarna ansvarar Villaägarnas Riksförbund för innehållet. Ansvarig utgivare: Gunnar Jansson.

Kort om oss

Viby-Ravalnhagens villaägareförening har drygt 360 medlemmar.

Vår huvudsakliga verksamhet består av utlåning av en släpkärra samt andra objekt intressanta för husägare. Se mer om detta under ”Utlåningsverksamhet” i menyn till vänster. Vi har ambitioner om att utvidga utlåningsverksamheten så hör av dig om vad du vill kunna låna.

Utöver utlåningsverksamheten försöker vi fånga upp frågor av intresse för våra medlemmar, bl a frågor om vårt närområde, trafik och trafiksäkerhet, bullersituationen m.m.

Under länkmenyn samlar vi länkar till andra sidor som har information om Viby nu och förr.

Lokalförenings id/Föreningsnummer: 1180

Orgnr. 814800-8389