PixelImage
På denna sida ansvarar föreningen för innehållet om det är en samfällighetsförening. Är det en lokal villaägarförening som är ansluten till Villaägarna ansvarar Villaägarnas Riksförbund för innehållet. Ansvarig utgivare: Gunnar Jansson.

Upplands-Bro Villaägarförening

Inbjudan till Årsmöte 2018

Läs mer


Villaägarna i Upplands-Bro – en lokalt förankrad och organiserad Polisorganisation i Upplands-Bro

Läs mer


Inbjudan till årsmöte 2017

Upplands-Bro villaägarförening bjuder in till årsmöte Torsdag den 30 mars 2017 kl 20.00 i Dagcentralen (Flora salen), Bro Centrum.
Läs mer
 

Villaägarna ställer upp på Fest i Byn lördagen den 10 september
Läs mer


Inbjudan till årsmöte 2016

Upplands-Bro villaägarförening bjuder in till årsmöte Torsdag den 31 mars 2016 kl 19.00 i Flora salen, Bro Centrum.
Läs mer

Upprop: Förslag till ett nytt inomhuscentrum i Bro

Villaägarna i Upplands-Bro följer samhällsutvecklingen i kommunen. Vi har engagerat oss i många olika projekt under åren som berör våra medlemmar på olika sätt. Ibland gynnar det även övriga invånare och Bro Centrum är ett sådant projekt. Oavsett hur vi bor handlar vi och utnyttjar gemensamma samhällsfunktioner. Vi tror det finns behov med en plats för sammankomster som integrerar samhället oavsett hur man bor. Det är möjligt att vi har fel och att boende och service ska vara i olika öar i framtiden. Bro Centrum har sedan branden 1992 varit en stor besvikelse tycker vi. Borta är upplevelsen att vara ”inomhus” och med samlad samhällsservice och ett brett utbud av dagligvaror samt fackhandel.

Läs mer

Upprop: Busstrafiken i Bro

Styrelsen i Upplands- Bro Villaägare har syfte att hjälpa medlemmar till ett bra boende vare sig det är villa, radhus eller bostadsrätt. Ibland är det problem i själva boendet men nu har vi ett fall där nära 700 hushåll söder om vår järnväg haft ett stort kommunikationsproblem i många, många år. 

Bussen 556 från Ådö/Smidö/Säbyholm/Rättarboda till Pendeln och centrum. Vi har identifierat detta problem där samhället idag är något helt annat än på -70 talet. Bussförbindelsen är helt oacceptabel för både våra medlemmar men för ”alla” inklusive lokala näringslivet i området. Därför har Villaägarna i Upplands-Bro kallat till ett ”upprop” till ansvariga på SL och kommunen att planera omhela linjen 556.

Detta är helt oavsett de budgetproblem som landstinget har just nu. 
Det kommer ett reportage i tidningen MITT I på tisdag och även snart i vår fina lokala nättidning UBRO.SE.

Läs mer