PixelImage
På denna sida ansvarar föreningen för innehållet om det är en samfällighetsförening. Är det en lokal villaägarförening som är ansluten till Villaägarna ansvarar Villaägarnas Riksförbund för innehållet. Ansvarig utgivare: Gunnar Jansson.

Centrala Lidingö Villaägareförening (CLV)

Välkommen till Centrala Lidingö Villaägareförening (CLV)

(Klicka på blå text för att komma vidare till länkat material)

CLV är en politiskt oberoende förening som arbetar för villaägare boende i centrala Lidingö. CLV har ca 700 medlemmar.

CLV är en av få villaägareföreningar på Lidingö som är anslutna till Villaägarförbundet och därmed åtnjuter alla deras förmåner och stöd i boendefrågor, såsom byggande med "Garanterat renoverat",  kostnadsfri juridisk och byggnadsteknisk rådgivning och centrala skatte/avgifts frågor. Under Debatt och opinionsbildning visas Villaägarnas arbete för att påverka viktiga frågor för villaägare.

CLV bevakar Lidingö Stads verksamhet när det gäller planer för bebyggelse, trafikfrågor, infrastruktur och andra frågor som berör villaägare och boende.

CLV har rabatter på inköp av varor, t.ex. 10 % på Ljungbergs Färg, Lidingö Järn- och Färghandel och Beijer Byggmaterial. Gå in och titta på medlemsrabatter på Villaägarna (Lila bandet i överkanten).

För att bli ny medlem, klicka på skylten till höger och gör en anmälan. Glöm inte att lägga in din epost-adress så att Du får aktuell information direkt i mailboxen.

Med vänlig hälsning

Hans Lefvert
Ordförande

(Hemsidan ligger under Villaägarnas portal. Vänsterspaltens rubriker tillhör CLVs hemsida. Villaägarnas hemsida nås via rubriker i det lila bandet i ovankant.)